3M folije za javne ustanove

 

Zaradi veliko vrst javnih ustanov in njihovih specifičnih zahtev, je uporaba 3M folij v javnih objektih zelo različna. Zahteve  v bolnišnicah so popolnoma drugačne od npr. zahtev v knjižnicah.  3M proizvaja veliko različnih vrst folij in je ta pestrost ponudbe pri uporabi folij v javnih objektih še kako pomembna. V UGODI smo uspešno izvedli montažo 3M folij na skoraj vse vrste javnih objektov: šole, bolnišnice, knjižnice, lekarne, ministrstva, veleposlaništva, ....Najpogosteje se javne ustanove odločajo za nakup 3M folij zaradi izboljšanja delovnih pogojev. Folije učinkovito zmanjšajo količino sončnega sevanja, ki skozi steklene površine prehaja v prostore. Z porabo folij se v klimatiziranih prostorih občutno zmanjšajo stroški klimatizacije.

 
Veliko je tudi primerov, ko klimatski sistemi niso dovolj zmogljivi in so v vročih dnevih preveč obremenjeni ali celo ne zmorejo doseči ustrezne temperature v prostoru. Z uporabo folije se delovni pogoji bistveno izboljšajo, uporabniku pa je prihranjena veliko večja investicija v nadgradnjo klimatskih sistemov.

 

Pogosti so tudi primeri, ko so stavbe spomeniško zaščitene ali pa narava dela ne omogoča klimatizacije (bolniške sobe, vrtci, šole) in je zato izgradnja klimatskih sistemov zelo omejena. Z namestitvijo zmogljivih 3M folij lahko v takšnih objektih občutno zmanjšamo pregrevanje prostorov in zaposlenim in obiskovalcem omogočimo prijetnejše delovne pogoje.

 

 


V primerih, ko se  šele načrtuje nakup klimatskih sistemov, se z porabo 3M folije investicija v klimatizacijo zmanjša, saj se enaki delovni pogoji dosežejo s precej nižjo močjo klimatskega sistema.

V javnih ustanovah je tudi izredno pomembna zaščita  opreme in  podatkov. 3M varnostna in zaščitna folija ( " protivlomna folija " ) nudi najboljšo zaščito steklenih površin pred vlomom in vandalizmom.  3M folje imajo ustrezne mednarodne ateste in so standard za zaščito ambassad, prostorov mednarodnih organizacij in tudi za zaščito vojaških in drugih pomembnih objektov pred vlomi in ekslozijami.

 

Skoči na začetek


 

Uradni distributer in monter M3 folij izvedba izdelava spletnih strani