3M folije za poslovne objekte

 

 

Uporaba 3M folije za steklo v poslovnih objektih je zelo široka:

  • Najpogosteje se  podjetja odločajo za nakup 3M folij zaradi izboljšanja delovnih pogojev. Folije za steklo učinkovito zmanjšajo količino sončnega sevanja, ki skozi steklene površine prehaja v prostore. Z porabo folij se v klimatiziranih prostorih občutno zmanjšajo stroški klimatizacije

 

  • Veliko je tudi primerov, ko  klimatski sistemi niso dovolj zmogljivi in  so v vročih dnevih  preveč obremenjeni ali celo ne zmorejo doseči ustrezne temperature v prostoru. Z uporabo folije za steklo se delovni pogoji bistveno izboljšajo, uporabniku pa je prihranjena veliko večja investicija v  nadgradnjo klimatskih sistemov.

 

  • V primerih, ko v podjetju šele načrtujejo nakup klimatskih sistemov, se z porabo 3M folije za steklo investicija v klimatizacijo občutno zmanjša, saj se enaki delovni pogoji dosežejo s precej nižjo močjo klimatskega sistema.

 

  • Uporaba računalnikov v pisarnah je ob preveliki osvetljenosti monitorjev zelo neprijetna za oči.  Zelo pogosto uporabniki v takšnih primerih zastirajo okna. Tudi v tem primeru so folije učinkovita rešitev. Računalniški monitorji se z namestitvijo ustrezne 3M folije ne bodo več bleščali, in to brez zastiranja oken.

 

  • 3M folije nudijo tudi zelo učinkovito zaščito zaposlenih in obiskovalcev pred poškodbami v primeru razbitja stekla. Zastekljene prehode in steklene površine, ki so izpostavljeni potencialnemu razbitju, se s folijo ustrezno zaščiti in se s tem doseže večja varnost na delovnem mestu. Takšna rešitev tudi ustreza Direktivi Sveta Evrope o minimalnih zahtevah za varnost in zdravje na delovnem mestu (89/654/EGS). 

 

  • 3M folije so tudi zelo učinkovita rešitev za zaščito vašega premoženja, saj preprečujejo nasilne vdore skozi steklene površine. Protivlomne folije proizvajalca 3M so po svojih lastnostih v samem svetovnem vrhu.

 

  • Izložbe trgovin in tgovskih centrov so pogosto izpostavljene vandalizmu, razbitju stekla in bledenju eksponatov. Z uporabo  folije lahko izložbo zaščitimo in zavarujemo premoženje ter bistveno zmanjšamo bledenje eksponatov iz tekstila in lesa.

 

 

Skoči na začetek

Uradni distributer in monter M3 folij izvedba izdelava spletnih strani