3M folije za bivalne objekte

 

 

Uporaba 3M folij v bivalnih objektih je zelo pestra. Bivanje v hišah ali stanovanjih postane z uporabo folije za okna  prijetnejše in varnejše.

Najpogosteje se lastniki hiš in stanovanj odločajo za nakup 3M folij zaradi izboljšanja bivalnih pogojev. Folije za steklo učinkovito zmanjšajo količino sončnega sevanja, ki skozi steklene površine prehaja v prostore.

 

Z uporabo folij za steklo se v klimatiziranih prostorih občutno zmanjšajo stroški klimatizacije.  Zimski vrtovi ali zastekljeni balkoni postanejo prijetni za bivanje tudi v poletnih mesecih.


V primerih, ko načrtujete nakup klimatskih naprav, se z porabo 3M folije za steklo investicija v klimatizacijo zmanjša, saj se enaki bivalni pogoji dosežejo s precej nižjo močjo klimatske naprave.

 


Uporaba računalniških monitorjev in televizorjev je ob preveliki osvetljenosti  zelo neprijetna za oči. Zelo pogosto uporabniki v takšnih primerih zastirajo okna. Tudi v tem primeru so folije učinkovita rešitev. Računalniški monitorji in televizorji se z namestitvijo ustrezne 3M folije ne bodo več bleščali, in to brez zastiranja oken.


3M folije nudijo tudi zelo učinkovito zaščito pred poškodbami stanovalcev v primeru razbitja stekla. Zastekljene prehode in steklene površine, ki so izpostavljeni potencialnemu razbitju, se s folijo za okna ustrezno zaščiti in se s tem prepreči poškodbe ljudi

 

 

3M folije so tudi zelo učinkovita rešitev za zaščito vašega premoženja, saj preprečujejo nasilne vdore skozi steklene površine.  Uporaba protivlomne folije je še kako koristna za pritlična stanovanja in hiše.


Pohištvo, parket, tepihi, slike, zavese in oblačila  pod vplivom UV žarkov pričnejo bledeti.  3M folije blokirajo 99 % UV žarkov in vam tako trajnost predmetov bistveno podaljšajo.

 

 

Skoči na začetek

Uradni distributer in monter M3 folij izvedba izdelava spletnih strani