Varnostne in zaščitne folije za poslovne prostore

 

Za varnostne in zaščitne folije se je udomačil izraz " protivlomne folije ". 3M je vodilni svetovni proizvajalec varnostnih in zaščitnih folij. Mednarodne organizacije kot. npr. Združeni narodi zelo pogosto uporabljajo 3M folije za zaščito svojih predstavništev na kriznih žariščih. 3M varnostne in zaščitne folije so tudi običajna zaščita veleposlaništev po celem svetu.  Folije  so sestavljene  iz veliko poliesterskih mikro plasti, ki se v primeru razbitja stekla in poškodbe folije, med seboj prepletejo in onemogočajo nadaljnje trganje folije.

 

Zelo močno lepilo, s katerim je folija prilepljena na stekleno površino, zadrži razbite dele stekla in tako onemogoča, da bi se steklo razletelo po prostoru. Vse 3M varnostne in zaščitne folije so atestirane v skladu z evropskim standardom za steklo v objektih: EN 12600.

 

 

Nudimo vam naslednje 3M varnostne in zaščitne folije:

 

  • ULTRA SCLARL400 - Folija je transparentna. Sestavljena je iz 27 mikro poliesterskih plasti in je debela 100 mikronov. Dosega stopnjo zaščite 2B2 po EN 12600, kar pomeni, da 50 kg utež na vrvici dolžine 450 mm, ki jo zanihamo v steklo zaščiteno s folijo,  le te ne prebije. Folija blokira 99 % UV svetlobe. Zaradi te lastnosti se zelo pogosto uporablja za zaščito izložbenih steklenih površin, ker poleg  varovanja premoženja tudi učinkovito zmanjšuje bledenje eksponatov v izložbi. Za več tehničnih podatkov kliknite tukaj.

 

  • ULTRA SCLARL150 - Folija je transparentna. Sestavljena je iz 16 mikro poliesterskih plasti in je debela 100 mikronov. Dosega stopnjo zaščite 3B3 po EN 12600, kar pomeni, da 50 kg utež na vrvici dolžine 190 mm, ki jo  zanihamo v steklo zaščiteno s folijo, le te ne prebije. Folija blokira 99 % UV svetlobe. Zaradi te lastnosti se zelo pogosto uporablja za zaščito izložbenih steklenih površin, ker poleg varovanja premoženja tudi učinkovito zmanjšuje bledenje eksponatov v izložbi. Za več tehničnih podatkov kliknite tukaj.

 

  • SH4CLARL je cenovno ugodnejša verzija varnostnih in zaščitnih folij in ravno tako dosega stopnjo zaščite 2B2, vendar je zaradi manj poliesterskih mikro slojev tudi manj odporna na ponovljive udarce. Folija je debela 120 mikronov in je transparenta. Blokira 89 % UV svetlobe. Zaradi te lastnosti se zelo pogosto uporablja za zaščito izložbenih steklenih površin, ker poleg varovanja premoženja tudi učinkovito zmanjšuje bledenje eksponatov v izložbi. Za več tehničnih podatkov kliknite tukaj.

 

Skoči na začetek

Uradni distributer in monter M3 folij izvedba izdelava spletnih strani